Skip to Content

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ.

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΤΟ 2014 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΙς ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗς ΤΟΥς ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕς ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ.Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΚΟΖΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ΛΟΓΩ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, -ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 3243408 ΣΤΕΛΝΟΝΤΑς ΜΕ ΦΑΧ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2103255363 ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΤΟ 2014 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΙς ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗς ΤΟΥς ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕς ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕς ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟς ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ.ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Ας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ 2341028598 ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-13.00 ΚΑΙ 6944465852-ΚΟΖΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ,ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ.

ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΙΛΚΙΣ
Νέος τρόπος θεώρησης των βιβλιαρίων Πολύτεκνων
ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αγαπητοί Συνάδελφοι.
Θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων
Για τη θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:
• Η θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων θα γίνεται από 1ης Ιανουαρίου 2013 για ένα (1) χρόνο, με την επικόλληση του νέου ενσήμου που θα φέρει την ένδειξη 2013 και η συνδρομή ανά έτος είναι 21 ευρώ και για αυτούς που έχουν μικρά παιδιά και πλέον δεν θα τους γίνει παρακράτηση μέσω του ΟΓΑ όπως γινόταν μέχρι το 2012.

• Για κάθε συναλλαγή με το Σύλλογο ( πιστοποιητικά ΑΣΠΕ , Αίτηση για τα προϊόντα) η θεώρηση των βιβλιαρίων των γονέων είναι απαραίτητη
• Για έκδοση καινούργιων βιβλιάριων γονέων σε περίπτωση απώλειας η φθοράς εκδίδεται από Αθήνα σε μια εβδομάδα αφού κάνει αίτηση ο πολύτεκνος στο Σύλλογο με πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως από τον ΔΗΜΟ και εκδίδεται από τον Σύλλογο την ίδια στιγμή με πρόσφατη φωτογραφία και ταυτότητα του παιδιού και το βιβλιάριο του ενός γονέα θεωρημένο .
.Στο ποσό των 21 ευρώ που ισχύει για τη θεώρηση προστίθεται και το ποσό των 3 ευρώ ανά μέλος που αφορά το νέο χαρτόσημο.
• Η ΑΣΠΕ θα γνωστοποιήσει προς όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Αστικά και Υπεραστικά ΟΣΕ ,ΚΤΕΛ κτλ. ) ότι τα βιβλιάρια, που θα έχουν θεώρηση από 1/1/2013 και μετά, πρέπει να φέρουν επικολλημένο το νέο ένσημο με την ένδειξη 2013, αλλιώς δεν θα είναι νόμιμη η θεώρηση και δεν θα έχουν την ανάλογη έκπτωση στα εισιτήρια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τομπατζίδης Ιωσήφ

Δ.Σ.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 30/3/2014 ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1)ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΟΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ

2)ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

3)ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΚΟΖΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

4)ΤΑΜΙΑΣ : ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

5)ΜΕΛΟΣ: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ(ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ)

6)ΜΕΛΟΣ: ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ)

7)ΜΕΛΟΣ: ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΚΙΛΚΙΣ 1/4/2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ν.ΣΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 11.-12.30 ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑς ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΙς ΩΡΕς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ,ΔΕΥΤΕΡΑ ,ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.00-13.00.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΚΟΖΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΟΝΙΑΣ –ΠΡΑΚΤΙΚΟ 151/10-2-2014- ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ:
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ.
-ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00π.μ.
-ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ.
ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ) ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ 1ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
ΤΟ Δ.Σ. ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕ ΛΙΣΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ .